20

Morgenkaffe under jasminen

I dag skal jeg først hjemmefra ved 13-tiden, så derfor stod jeg naturligvis op klokken 4.12. Det er rart at være i god tid… *suk*

Nå men jeg valgte altså at krybe under dynen igen, da jeg havde været en tur gennem haven. Her lå jeg så og gloede op i loftet i en times tid, men så lykkedes det også og jeg fik en time mere at gøre godt med senere på dagen. Jeg bliver snart tosset af det her, men så hjælper morgenkaffe i godt selskab.

Jasminen er sprunget ud og der dufter helt og aldeles vidunderligt inde på bænken under halvtaget. Det oplagte sted for morgenkaffe, så jeg tog koppen med ud og nød morgenen i selskab med Oskar og et halvt dusin solsorte. Sikke en morgensang.

Den er så smuk, når den endelig springer ud og tidspunktet passer. Vi plejer aldrig at opleve det, for denne uge har gennem de sidste mange år været vores første ferieuge, så vi oplever den aldrig i fuldt flor og vender altid hjem til en afblomstret busk. I år er vi en uge senere ude, så jeg nyder, at kunne drikke morgenkaffe under jasminen.

Der er gråt og fugtigt udenfor, men jeg satser på opklaring senere. Sandalen skal frem, for jeg trænger til bare tæer og fornemmelse af endeløs sommer. Selvbedrag, men det er jeg god til, når det er nødvendigt.

Åh, som den kaffe er god…

Du vil sikkert også kunne lide