18

Smukkere

For nogle dage siden skrev jeg om Smukkere, hvor du kan købe frisørprodukter til yderst rimelige penge. Jeg bestilte nogle af mine yndlingsprodukter og de kom prompte. Da jeg pakkede kassen op, kunne jeg se, at der var mere end det bestilte. Jeg undrede mig noget, men det skulle vise sig, at det var helt bevidst…

“…forøvrigt tak for trafikken fra din blog – vi har lagt lidt ekstra godt til krøllerne i din kasse.”

Se, det kalder jeg god salgsstrategi. Nu får de yderligere reklame her på siden, ikke gratis, men heller ikke i nærheden af den pris, det i virkeligheden er værd. Hun er en klog kvinde, hende der sendte varerne til mig.

Forøvrigt kan jeg stadig anbefale stedet. Varerne ankom omtrent dagen efter og den slags entrepreneurship skal forøvrigt belønnes, synes jeg :-)

Du vil sikkert også kunne lide