7

Sommerregn og forventningens glæde

Jeg vågnede klokken fem ved lyden af regndråber mod træer og buske. Duften af lavendel bølgede ind gennem soveværelsesvinduet fra bedene udenfor. Haven genlød af våd sommerregn og jeg vidste, at det var tiltrængt, så selvom ærgrelsen over den varme periodes endeligt var til stede, så var glæden over den friske luft og duften af sommerregn nu endnu større.

Klokken fem var lige tidligt nok for morgenstund, så jeg snuppede et par timer mere. Nu er regnen stoppet, jeg er stået op og den første kop kaffe er drukket ude under halvtag. Luften er mild og fuld af sommerdufte.

Jeg skal på tur i dag. Klokken 10.30 har jeg en aftale med en i Vejgård. Ha! Jeg kender hende, så jeg siger, at jeg kommer en halv times tid før, jeg påregner, vi skal afsted. Det plejer at passe.

Vi skal sydover. Jeg glæder mig sådan. Det bliver en vidunderlig dag :-)

Du vil sikkert også kunne lide