18

Så strammer vi op…

Mennesker, som tager sig selv meget alvorligt… er nok det værste jeg ved.

Masser af sund fornuft kan sagtens forklare hvorfor, men jeg gider faktisk ikke være empatisk, forstående og undskylde deres manglende humor på egne eller andres vegne. Jeg synes bare, at de er rigtigt kedelige bekendtskaber.

Nu rydder jeg lidt op. Jeg gider dem ikke mere. Det kræver alt for mange kræfter, at skulle undskylde deres trang til selvhævdelse, deres urokkelige tro på egne evner og deres evige fremhæven af ingen andre end “mig selv, sagde hunden”.

Deres vrangforestillinger får de lov at beholde. Helt for sig selv.

Jeg ved ikke mere end enhver anden. Jeg er helt igennem gennemsnitslig. Jeg er så normal, så du kunne kede dig halvt ihjel i mit selskab. Jeg er ikke særlig, men jeg er eddermame træt af dem, som tror de er og derfor har mistet evnen til grine af sig selv.

Husk mig lige på, at grine af mig selv, ikke?

Du vil sikkert også kunne lide