16

Hortensiadrømme

Jeg tror i grunden, at en af mine yndlingsblomster er Hortensia. Jeg ender altid med en frygtelig bunke billeder af den, når året er omme og jeg elsker den faktisk allermest, når den begynder at gå i forfald.

I min have er der Hortensia overalt, men ingen af dem er blomstret i år. De er pænt grønne, bladrige og totalt uden blomster, men så er det godt at komme en smut ud i Ellas have, for nok er de ikke så blomsterrige, som de plejer at være, men de er der. Og jeg havde mit kamera med…

Jeg elsker alle de nuancer, som findes i en enkelt samling blomster. Der er et utal og de blander sig smukt med hinanden og er et fint eksempel på harmoni.

Jeg bryder mig faktisk ikke om, når blomsterne bliver lyserøde, men de blå, violette og grønlige nuancer er lige mine farver, så da jeg så Ellas blomsterhoveder, var jeg selvfølgelig nødt til at tage et billede eller ti. Jeg tror, at det er mine yndlingsnuancer, som findes i den blå udgave af Hortensiaen. Jeg ville ønske, at jeg kunne strikke dem ind i en smuk, varm trøje til vinteren.

Jeg husker stadig Karins sweater, som var med i Saltum denne sommer. Den strikket af garn, som hun selv havde farvet, spundet og strikket af. Den kunne hedde Hortensia. Jeg drømmer stadig om, at jeg en skønne dag kan bede Karin fremstille garn til en trøje i de nuancer. Den ville blive helt fantastisk.

Drømme må man jo gerne…

Du vil sikkert også kunne lide