3

Sikke en start på oktober

Oskar elsker når jeg kommer hjem og finder gummistøvlerne frem, for han ved, at der venter en times tid eller to ude i haven eller alternativt nede i Ådalen. Sådan var det også i dag, hvor vi lige måtte udenfor og lege lidt med bolden.

Oskar nåede også at snigløbe en due og rulle sig i noget unævneligt. Imens tog jeg tilløb til de sidste forberedelser, inden jeg for alvor lukker efteråret ind. Jeg kan simpelthen ikke blive færdig. Jeg mangler stadig en del potter, havemøblerne og den sidste frisering af bedet. Jeg vil vædde på, at det ender med en snestorm, inden jeg kommer i fart med de ting. Det er frygteligt kedeligt.

Til gengæld er der ikke noget kedeligt ved haven lige nu. Jeg elsker, at den er så frodig og smuk med de begyndende høstfarver og det rige udbud af krydderurter og frugter.

Vi er i oktober. Vejret er fantastisk. Jeg sveder, når jeg anstrenger mig det mindste. Det er da fantastisk.

Du vil sikkert også kunne lide