11

Håndværksoptaget

Jeg har tilbragt hele formiddagen på værksted. Jeg har siddet (måske i vejen) på sidelinjen og nydt at se ægte håndværk udfolde sig. Jeg er tabt for omverdenen, når jeg får lejlighed til det.

Værksted

Jeg kan ikke lade være med at spørge ind til tingene. Jeg MÅ se hvor den næste plade skal falses, jeg tjekker grater og jeg fascineres. Jeg spørger i en lang uendelig strøm, så jeg takker for, at jeg var sammen med en, som nok kan finde ud af, at bede mig holde mund, når det bliver for meget.

Værkstedste

Jeg må vide hvad håndværktøjet hedder. Jeg skal se, når dobbeltfalsen skal lægges og jeg får håndværkerte i éngangskrus, men det er ikke bare te. Jeg er på et værksted, hvor alt er af høj kvalitet – også teen.

I dag måtte jeg forlade stedet inden det blev rigtigt spændende. Der var et temmelig stor udfordring, som jeg gerne havde set løsningen på, men sådan er det, når man bare er “på visit”, så jeg fortrak og håber så, at det snart bliver tid for endnu et besøg deroppe.

Mine hænder lugter stadig af metal. Jeg kan lide lugten.

Du vil sikkert også kunne lide