12

Søndagsnydning

Søndag morgen er bare kold, blæsende og våd. Jeg tænder stearinlys overalt. Det hjælper på både den mentale og den fysiske varme. Jeg brygger kaffe, finder hækletøjet frem, tømmer opvaskemaskinen efter gårsdagens udskejelser og sætter mig et øjeblik lige her, foran computeren.

I går var Oline med tusinde ord, JJ Cale for fuld skrue, Ben Harper og islandsk ørechokolade, to mænd, som var svært enige om både øl og musik, mad, mad og atter mad, snak og opskrifter på islændere, mens jeg (næsten) stille hyggede mig med, at der var lidt fyld omkring spisebordet. Det kan jeg godt lide.

I dag var egentlig afsat til en tur til Århus med Kenneth, men jeg gider ikke, kan jeg mærke. Jeg gider ikke ret meget. Jeg gider være stille og hygge mig med ingenting, inden ugen igen kræver sit. Jeg gider masser af stearinlys, måske at bage et brød og ellers bare søndagsnydning. Det er vel det søndage er til for.

Du vil sikkert også kunne lide