9

Strikkepassiar

Min kusine kom forbi efter arbejde, for der var lige en ting eller to, som hun skulle have styr på omkring strikketøjet. Hun har ikke strikket i mange år, men vi – min anden kusine og jeg – fik lokket hende i fordærv, og nu er hun ikke til at stoppe. Nå ja, i hvert fald ikke indtil hun støder ind i en af mine underlige anvisninger, men så banker hun på døren, jeg laver en kop te og så bliver der forklaret, regnet, snakket og hygget og det er en rigtig fin eftermiddag at få forærende.

Jeg fik startet på Kenneths islandske uld – for anden gang – og nu ser det ud til at jeg bliver tilfreds med halsen. Kenneth var ellers tilfreds, men jeg gider ikke strikke noget, som jeg ikke er tilfreds med, så om igen og nu går det så lystigt derud af. Jeg nåede lige at strikke halsribben, inden kusinen igen smuttede ud af døren, men der er jo en hel aften at tage af :-)

Du vil sikkert også kunne lide