9

Engang…

– havde jeg en nøglering, som jeg var meget glad for. Den var fra Mulberry, hvilket absolut ikke gjorde den til et ringere bekendtskab, men det var nu mere tanken om giveren, som gav kuldegys af glæde, hver gang jeg fattede nøgleknippet.

Måske har det fristet over evne, det lille læderhjerte. I hvert fald blev mine nøgler stjålet og med dem min nøglering, som jeg ellers havde skattet så højt. I tiden efter gik jeg rundt med bævende hjerte og ventede på de uindbudte gæster, som jeg var overbevist om, ville komme på besøg. Ingenting skete og efter en tid glemte jeg helt, at mine nøgler løb rundt ude i verden. Med tiden glemte jeg også min nøglering.

Forleden skulle jeg bestille ny indmad til vores kalendere. Det foregår i England på Mulberrys hjemmeside. Det er nemt og bekvemt og der går kun et par dage til forskel fra mine erfaringer med de danske butikker, som forhandler disse ting.

Ups, ned i “kurven” faldt også en nøglering, gjorde der. Den kom i går. Pakket sirligt i silkepapir sammen med et julekort og en lille “dustbag” til nøgleringen, når jeg synes, at den skal have en pause. Som om…

Man kan sige meget om mig, men jeg er ikke bedre menneske, end jeg finder det utroligt lækkert at modtage luksusvarer, fordi der er kælet for oplevelsen. Jeg elsker fornemmelsen, når jeg pakker ud og oplever, at der er gjort noget ud af min modtagelse af det bestilte. Jeg elsker tanken om, at den holder resten af min tid, fordi der er kælet for detaljen og ikke mindst kvaliteten. Det var min julegave til mig. Det er sikkert ikke den sidste :-)

Du vil sikkert også kunne lide