12

Sådan kan det også gå…

Verden væltede tidligere i dag for en, jeg holder af. Så satte vi os i min sofa, drak te og fik den op at stå igen. Måske er den halt en tid, verden, men den står og får ingen mén. Vi fik te, tudetur og så lidt mere te.

Ind imellem var der lige et møde med chefen. Det var aftalt her på matriklen sidst på eftermiddagen. Mødet overstod vi midt i Kleenex, tårer, slikskål og te, for ingen af os er sarte og er der noget vi er gode for, er det et godt grin, chefen og jeg. Det elsker jeg og i dag var ingen undtagelse. Man har godt af at grine. Specielt når verden er væltet, så min hjerteven grinede og det glædede mit hjerte.

Bagefter var der aftensmad, praktiske gøremål og så sidder jeg nu og er vel egentlig klar til at blive puttet i seng. Jeg nægter. Det er da ikke torsdag hver dag!

Du vil sikkert også kunne lide