9

Hjemmearbejde

Jeg er på disponibel tid, stand-by vil nogen sikkert kalde det. Fredagen tilbringes nu ikke i lediggang, for der er masser af ting at gøre.

Firmaet, jeg er ansat i, er i gang med en forvandlingsproces og den inkluderer også nyt ansigt udadtil, så jeg er i gang med brevpapir, brochurer, skilte, kuverter, streamere… og så alt det andet, som følger i kølvandet på den slags, fordi alle talenter tages i brug, hvor jeg arbejder. Det er noget af det bedste ved mit job. Vi er mange og vi er forskellige, så der er mennesker med talent for de mest utrolige ting, når man ser på medarbejderstaben. Vi får lov til at udfolde de talenter i alle mulige sammenhænge, så der er basis for et multielastisk firma, som kan tilbyde det mest utrolige. Det er herligt og jeg elsker det.

Det er en spændende tid. Der sker nyt hele tiden. Noget mere nervepirrende end andet, men altsammen grundingredienserne i et arbejdsliv, som i hvert fald ikke kan kaldes kedeligt.

Nu er det tid for dagens første pause, så jeg snupper en kop kaffe og lidt strik, mens jeg nyder, at arbejde hjemmefra. Jeg elsker det. Jeg stortrives med at kunne disponere egenhændigt over den tid, der er afsat til dagens arbejde og jeg er overraskende disciplineret. Ikke noget, der ellers kendetegner mig, men det er jeg, når det kommer til arbejde. Jeg tager det meget alvorligt, men nu er der pause.

Du vil sikkert også kunne lide