8

Fleksibilitet

Vi er Center for Døves mindste kontor. Vi er midt i en ventetid. Vi har ingen afdelingsleder for øjeblikket. Det kommer, men vi er alene på skansen lige nu. Vi træffer selv vanskelige beslutninger, tilrettelægger de indkommende opgaver, løser de udfordringer, der opstår, med humør, fleksibilitet og en stålsat vilje til at lykkes og alt sammen i et flydende og godt fungerende samarbejde.

Vi er ikke skræmte. Vi er for seje.

Jeg bliver så stolt af mine kolleger, når jeg ser, hvor godt vi klarer den situation. Det er i sådanne tider, det viser sig, om der er gods i medarbejderne. Det er der her. Masser af gods og masser af gå-på-mod. Vi sidder selv på kontoret, vi tager telefoner, planlægger, rykker rundt på opgaver og medarbejdere og vi lykkes.

For et øjeblik siden fik jeg sved på panden. Jeg arbejder med nogle grafiske ting for CFD. Der er en deadline, som kun synes at rykke tættere og tættere på i et tempo, som jeg ikke kan bryde mig om. Så ringede jeg. Jeg ringede ind på kontoret, forklarede, at der er lige rigeligt at se til og vupti, så er der en kollega, som tager over på den ene af eftermiddagens opgaver. Nu er der igen luft. Sådan skal den skæres og vi kan, fordi vi selv bestemmer.

Jeg kan godt lide at tage ansvar. Det er det, vi gør nu. Det giver en fleksibilitet, som er helt unik og en tilfredsstillelse, som ikke kan købes for penge.

Du vil sikkert også kunne lide