18

Moonlight og vasketøj

Jeg hoster og mens jeg hoster, vasker jeg de sidste tekstiler. Der er fremsat specifikke ønsker for morgendagens taskepakning, så der er ingen vej udenom. Alt Olines sorte, vasker jeg. Og tørrer, lægger sammen og sikrer mig, at det er det rigtige, jeg vasker.

Ind imellem syer jeg. Færdigmonterer Moonlight. Hænderne holdes i gang og den ender med at være smuk…

Den sidder perfekt. Jeg bliver rigtigt glad for den og farven er simpelthen lige til en sommeraften. Nå ja… og en vinteraften i et sommerhus ved Vesterhavet. Der er jeg lige om lidt. Jeg glæder mig meget til at tilbringe en uge i det gode selskab. I morgen pakker vi og drager mod vest.

Jeg mangler kun lige, at Kenneth beslutter sig for farven på den sweater, som skal strikkes, når jeg ikke traver langs havet, slår dem allesammen i brætspil eller svømmer rundt i den pool, der efter sigende skulle være i huset. Jubi!

Du vil sikkert også kunne lide