6

Overblik

Formiddagen er spenderet med hovedet i praktiske opgaver, som nu er overstået. Der er styr på livet. I hvert fald tilstrækkeligt til, at jeg gider stoppe med at være praktisk for en stund.

Kenneth får kunder i butikken. Altså butik er så meget sagt, for det betyder faktisk, at de skal i stuen og lytte, så jeg er meget taknemmelig over at have et stort hus, som levner rum til eget værelse, hvor jeg kan gøre, som jeg vil. Jeg trækker mig tilbage i god ro og orden, mens de ordner verdensituationen i den anden ende af huset.

Jeg prøver at skabe overblik og der findes ikke bedre metode end et gulv og så et par trappetrin at stå på, når man ikke har højden med sig. Tæppet vokser og med det også sværhedsgraden, hvis man gerne vil skabe et harmonisk tæppe med jævnt fordelt farveskift og ikke er så struktureret, at man forlængst har lagt en slagplan. Det har jeg naturligvis ikke…

Det kunne have været praktisk at lægge en plan for fordelingen af lapperne, men jeg er bare startet i et hjørne og har arbejdet mig ud over stepperne, så nu løber jeg ind imellem sur i farverne. Der er heldigvis ingen skade sket endnu, men kigget ovenfra fortæller mig, at jeg skal tage mig tiden til at planlægge en smule snart.

Jeg elsker bomuldens klare farver til projekter som dette. Normalt er jeg mest til garn med mere spil i farverne, men når det er et sommertæppe til terrassehjørnet, er der noget skønt ved bomuldens klare, mættede farver.

Jeg mangler at udvikle en halv kantlap. Jeg skulle måske investere lidt tid i det projekt nu, for med en begyndende kant, kan jeg snyde mig selv til at tro, at jeg er halvvejs færdig. Jeg er nemlig så nem at snyde.

Du vil sikkert også kunne lide