13

Når virkeligheden indhenter en…

Nogen gange er man så heldig, at virkeligheden indhenter en…

Sørens bog Passing by India er færdigtrykt og til salg i Indien og trykkeriet dernede har sendt prøver hjem. Jeg er den heldige modtager af nogle stykker af bogen.

Hvor er det underligt at sidde med det færdige produkt. Og spændende. Og helt igennem fantastisk.

Der er Paperbackudgaven og der er den lidt dyrere løsning med fast ryg.

Jeg er af den slags, som elsker, at voldtage bøger, så paperbackudgaven er min yndling. Den kan vrides åben og den kan svinges elegant, så siderne virrer forbi, mens farver forfører. Den kan slides næsten op, mens ryggen bøjes, vrides og mishandles og det elsker jeg. Jeg bruger bøger. Jeg passer ikke på dem.

Resultatet er Søren rigtig glad for. Når Søren er glad, er jeg glad, men allermest glad er jeg for at Søren gav mig denne chance for at lære. Bogen har været én lang læreproces for mig. Jeg er gået på kompromis tusinde gange og det er sundt, tror jeg. Jeg har haft de vildeste idéer, som ikke duede enten af økonomiske grunde eller ganske simpelt fordi Søren efterlyste noget helt andet. Jeg havde drømme om pergament og guldtrykte mønstre, farver allevegne og endte med at lave noget helt andet, fordi jeg skulle opfylde Sørens drøm. Ikke min. Jeg har lært så uendelig meget.

Jeg er stadig forelsket i billederne. Jeg har stadig ikke set mig mæt. Nu kan jeg sidde med bogen i min sofa, tage på langfart i Indien og nyde, at resultatet af flere års arbejde endelig har udmøntet sig i et produkt, som Søren er tilfreds med. Sikke en sejr!

Bogen er endnu ikke sat til salg i Danmark, men Søren oplyser, at enkelte eksemplarer kan købes i Tranquebar i Borgergade i København.

Du vil sikkert også kunne lide