15

Klargøring

Dagen i dag er helliget det rene ingenting med undtagelse af den oprydning, som er uundgåelig, hvis vi skal trives og have den plads, som er rar at udfolde sig på. Jeg går i gang om lidt, for det kan ikke tage voldsomt lang tid, hvis man er dedikeret og det er jeg jo. Ikke til oprydning, men til det, som følger efter…

Med i stakken af japanske bøger var to stykker, som egentlig var hjemtaget for sjov og fordi jeg havde en fornemmelse af, at Oline kunne synes, at tingene i dem var sjove. Det skulle vise sig, at jeg havde ret. Hun har gennemtrawlet de to bøger mere end én gang og har forelsket sig om og om igen.

Jeg havde en forventning om, at hun ville bede mig hækle tingene, men jeg er blevet overrasket denne gang, for det viser sig, at hun gerne selv vil. Oline har aldrig interesseret sig for håndarbejde og fred være med det, for man skal altid finde det, som taler til hjertet. For hendes vedkommende, har det været nogle helt andre ting. Nu er hun så kommet i tanke om, at det kunne være sjovt, hvis hun selv kunne. Det skal forsøges. Vi har en aftale om “Hækleskole” senere i eftermiddag og med et temperament, som ligner mit, skal hun nok blive underholdende og udfordrende selskab, når først hæklenålen kommer i hånden.

Jeg er klar om et par timer. Gad vide om hun er?

Du vil sikkert også kunne lide