5

Sådan en lørdag formiddag…

Marts er ustabil og fuld af overraskelser. I dag startede med det smukkeste solskin, men foreløbig har dagen budt på skift mellem mørke, regntunge skyer, vand fra himlen og noget, der i mistænkelig grad kunne minde om en solbeskinnet forårsdag og alt sammen i en uendelig pærevælling.

Uanset vejret er det skønt at trisse rundt indendøre, mens huset langsomt forvandles til en bolig, som igen er rar at være i. Om lidt mangler kun en omgang med støvsugeren, så er jeg klar til at holde fri resten af dagen og bare glæde mig til, at Oline melder klart flag.

Jeg havde en fin pause med kusineindlagt underholdning, da Marianne pludselig bankede på døren. Hun skulle lige have lidt råd omkring strikning af Pine og nu er hun kørende igen. Jeg fik til gengæld hygge, varm te og en masse grin. Det var et godt bytte.

Foråret er flyttet ind på mit spisebord. Solen skinner lige nu. Oline er oppe og traller i den anden ende af huset. Jeg har min nye yndlingstrøje på. Jeg elsker sådan en lørdag formiddag.

Du vil sikkert også kunne lide