7

Heidis Engletrompet

Heidi forærede mig en Engletrompet, da vi var i København forrige weekend. Lyserød formenes den at være, men Heidi fik ikke blomster i sin sidste år, så ingen er sikre. Til gengæld fik hun aflæggere i denne sæson.

Der er grokraft i planten. Den vokser omtrent fra dag til dag og eftersom jeg gerne tilstræber “større end Annemettes”, når vi taler planter, har jeg kun ventet på, at jeg syntes, at den var flyttemoden. Det blev så i dag, jeg vovede pelsen, eller rodnettet om du vil…

Engletrompeten

Nu er Engletrompeten flyttet til en større potte, hvor der er plads til at vokse. Jeg snakker med den, opmuntrer den til at vokse, vender den hver dag efter lyset og så er jeg naturligvis HELT sikker på, at den når at overhale Heidis inden sommeren er gået.

Heidis Engletrompet er over én meter høj. Min er, når jeg er flink ved den, runde 30 centimeter, så det når vi da sagtens!

Du vil sikkert også kunne lide

7 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  15. april 2009 at 18:41

  Pernille og Fanny, jeg er meget spændt på, om det skal lykkes mig, at få blomster i år – og om de er lyserøde :-)

 • Avatar
  Svar
  Fanny
  15. april 2009 at 18:04

  Glæder mig til at se en evt. lyserød blomstrende engletrompet, jeg har selv en hvid.
  husk at de er ret giftige.
  strikkehilsner

 • Avatar
  Svar
  pernillepaa1
  15. april 2009 at 17:23

  Det bliver spændende at se om der kommer lyserøde blomster på din trompet. Jeg har også haft dem og de vokser for vildt :)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  15. april 2009 at 17:18

  Bambi, hvor er det godt, at du advarer mig om hængende blade, for panikken havde helt sikkert indfundet sig ;-)

 • Avatar
  Svar
  Bambi72
  15. april 2009 at 16:32

  Hvis den begynder at hænge med bladene nu her hvor du har flyttet den, skal du ikke være bekymret… Det er ganske normalt….
  De vokser uendeligt stærkt…. Og bliver uendelig smukke :-D

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  15. april 2009 at 14:46

  Puttenings, tak skal du have, men et hep i ny og næ rækker vist ikke, for Søster Lystig har lige meddelt, at deres nu er mindst 1,30 meter høj. Jeg har ikke mulighed for at tjekke, men hun lyver desværre alt for sjældent ;-)

 • Avatar
  Svar
  Puttenings
  15. april 2009 at 14:31

  Det bliver et spændende kapløb at følge Liselotte, jeg hepper ivrigt. :o)

 • Byd gerne ind