7

Heidis Engletrompet

Heidi forærede mig en Engletrompet, da vi var i København forrige weekend. Lyserød formenes den at være, men Heidi fik ikke blomster i sin sidste år, så ingen er sikre. Til gengæld fik hun aflæggere i denne sæson.

Der er grokraft i planten. Den vokser omtrent fra dag til dag og eftersom jeg gerne tilstræber “større end Annemettes”, når vi taler planter, har jeg kun ventet på, at jeg syntes, at den var flyttemoden. Det blev så i dag, jeg vovede pelsen, eller rodnettet om du vil…

Engletrompeten

Nu er Engletrompeten flyttet til en større potte, hvor der er plads til at vokse. Jeg snakker med den, opmuntrer den til at vokse, vender den hver dag efter lyset og så er jeg naturligvis HELT sikker på, at den når at overhale Heidis inden sommeren er gået.

Heidis Engletrompet er over én meter høj. Min er, når jeg er flink ved den, runde 30 centimeter, så det når vi da sagtens!

Du vil sikkert også kunne lide