12

Et bad og lidt yoga, så kan jeg igen

Solen finder stadig vej ind i køkkenet. Nu er det aftensolen, som skinner og giver lys til rummet og skær til roserne, som ikke er blevet mindre smukke, som dagen er gået.

Aftensol i køkkenet

Jeg har fået et tiltrængt bad efter dagens udskejelser og er nu klar til hygge resten af aftenen. Ikke om jeg gider noget som helst. Måske lige en kop kaffe og et stykke af den æbletærte, der frister, men først efter den lammeryg, som lige nu står i ovnen og sender duft af sol og sommer, Provence og rosmarin ud i hele huset.

Aftensol

Jeg har fået rød næse, sorte negle (nej, de blev heller ikke rene efter badet) og en lænd, som igen er samarbejdsvillig efter Irene gav yogaanvisninger, som udløste en øvelse, som Oskar alligevel fandt mere end sær. Det var svært at gennemføre øvelserne med hunden siddende ovenpå, men efter han mistede interessen gik det bedre og faktisk har øvelsen gjort underværker. Jeg er ikke længere så øm i lænden og overvejer, om den øvelse ikke skal gøres til dagligt pensum. Min lænd fortjener det og tak Irene, for du har formentlig reddet min dag… og i hvert fald familiens ;-)

Du vil sikkert også kunne lide