8

Bondebluse eller kjole

Klippet og klar

Så er kjolerne klippet og jeg er klar. Symaskinen findes frem om et øjeblik, så der kan produceres lidt, inden vi rammer middag.

Jeg har selv lavet mønstret, men flere har spurgt efter det. Det er simpelthen ikke noget, jeg vil dele, for jeg er sådan én, som klipper lidt ekstra her og der, hvor jeg synes, det er nødvendigt. Mønstret kan vist kun kaldes vejledende, men jeg har fundet en anvisning på hvordan man syr en bondebluse og mønstret ligner mit til forveksling. Det kan forlænges, hvis man vil lave kjole i stedet for bluse. Du kan forlænge ærmerne, som du har lyst til det og i det hele taget selv eksperimentere med det.

Mønstret er lavet til børn, men det betyder ingenting, for princippet er det samme og mønstret kan snildt forstørres, så det passer dig. Prøv at tage et kig. Måske kan du bruge det :-)

Du vil sikkert også kunne lide