13

Flip Flop

Der er gået total hygge i denne lørdag. Det gør ingenting, for der er timer nok at tage af. Tidligere fandt jeg en stump stof, tråd og sakse frem og kastede mig over et lille projekt, fordi jeg kunne…

Lilla

Jeg tegnede først et mønster. Ha, som om jeg kan den slags, men jeg gør det nu alligevel. Og satser stort. Man kan ikke vinde hver gang, men vover man, er det overraskende mange gange, at det hele lykkes alligevel.

Lilla

Undervejs fik jeg lyst til en lille blomst. Frem med bomuldsgarnet og så blev hjernekisten vendt, for at finde sting, som kunne bruges i en snæver vending. Efterfølgende blev blomsten klippet ud og sømmet på et bukseben. Bare fordi.

Lilla

Nu er jeg en lilla flip-flop-flower-power-pige klar til sol og sommer. Er det ikke i morgen, den kommer?

Du vil sikkert også kunne lide