8

Det Røde Hav

Der blev tid til en tur i haven denne morgen. Lige nu er der rødt nede i hjørnet. Det er med at nyde, for om et øjeblik er det slut. Det går så stærkt, så valmuerne kun står et par dage, inden de smider kronbladene og efterlader plænen med noget, der kunne ligne blodspor.

Det Røde Hav

I dag skal jeg med bussen på arbejde for første gang i mindst 10 år. Det skal nok blive sjovt og jeg slipper nemt om ved det, for bussen, der kører oppe for enden af vejen, stopper lige, hvor jeg skal være. Jeg er heldig. I morgen sætter jeg min lid til en kollega og satser på, at jeg kan køre med hende. Jeg skal udenbys, så det ville passe mig svært godt, men ellers finder jeg vel også en løsning på det.

Det bliver en dejlig dag. Jeg skal være, hvor der er tagterrasse og udsigt over byens tage og jeg har pauser, som kan tilbringes i det fri. Jeg klager ikke, men inden blev der altså lige tid til at nyde det røde hav, jeg har nede i bunden af haven. Herligt og god mandag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide