9

Kryds lige fingre…

Forude venter en dag, som skal bruges inde i centrum. Det er sådan set et held, for jeg har stadig ingen bil. Jeg håber, at der senere i dag er en løsning på den udfordring, for jeg er ved at være temmelig træt af, at transporttiden omtrent er det, som fylder mest i mit arbejdsliv, men der skulle lidt undersøgelser til, lidt beregninger efterfølgende og så kommer regningen forhåbentlig snart. Jeg har tænkt mig, at ringe i dag, for at bede dem finde den lommeregner frem, så jeg snart kan få lov til at tage hul på den bil. Kryds lige fingre.

Marguerit

I haven er der smuk sol. Ude i horisonten ligger varmedis, så udsynet er begrænset denne morgen, men jeg hører i radioen, at der kommer sol også denne tirsdag. Ikke varmegrader som i går, men det gør ingenting, for der skal arbejdes og så er temperaturer omkring de tyve grader helt perfekt.

Jeg har fundet sandalerne frem. Noget måtte der ske og regn kommer der vist ikke på disse kanter i dag, så selvfølgelig er det på tide.

Marguerit

Jeg rider ud i verden om lidt. Jeg er tidligt hjemme igen. Jeg klager altså ikke.

Du vil sikkert også kunne lide