13

Fra øv til hurra

Jeg har ligget underdrejet med en lænd, som slet ikke har været samarbejdsvillig i dag. Lidt med strakt ryg på gulv, lidt op at gå og ligne en meget gammel, krumbøjet kone og lidt skift med rygøvelser og yoga og sørme tror jeg, at det har hjulpet. I hvert fald kan jeg være oppe nu, så det er rigtigt dejligt.

Midt i al elendigheden kom så en pakke. Til mig! Sådan en pakke, som var ventet, men alligevel en overraskelse. En pakke fra Marianne. Hvis du smutter ind forbi hendes side, vil du med det samme vide hvorfor…  for et af mine lam har fået nyt hjem.

En kasse af de skønneste fibre

En papkasse med det smukkeste, strikkede tørklæde, som kan gøre enhver gråvejrsdag til skamme. Tomatrød og orange i godt selskab og så de striber, jeg aldrig nogensinde bliver træt af. Lige mig!

Nedenunder tørklædet gemte sig en kasse fuld af de mest fantastiske fibre. Luksus! Det hele er, fra ende til anden, det rene luksus. Håndspundne, luksuriøse og utroligt smukke fibre i alle nuancer af råhvidt.

Luksusfibre

Lige til at forelske sig i…

Jeg var ikke i stand til andet end beundre, men jeg har heldigvis en hjælper, som synes det er sjovt at lege med garntvinde og så gik der ikke lang tid, før jeg havde godt 800 gram luksus, som er klar til en fantastisk idé…

Tak til min uundværlige hjælper, for at vinde op...

Jeg tror, at fibrene skal have lov til at lege sammen. En mellemting mellem en lang trøje og en jakke ligger lige for, men modellen er jeg slet ikke nået til endnu. Nu kan fibrene få lov til at ligge, til jeg får den helt rigtige idé, men hold da op for en luksus og så lige ind af døren på en dag, som ellers har været noget kedelig, for at sige det mildt.

Du vil sikkert også kunne lide