6

Det må da være på vej så…

Den første regn

Jeg tror ikke, vi har været i nærheden af skybrud i nat. Det ser ud til, at jeg stod op med den første regn. Der var tørt udenfor, men det begyndte at støvregne, som jeg trak derud. Inde igen kunne jeg konstatere, at det var den type regn, som efterlod mig meget våd. I al hemmelighed og med stor diskretion sender himlen finregn, som næsten ikke mærkes ude, men bliver tydelig, når man kommer indenfor igen. Det eneste, jeg behøvede tørre, var mit hår og så huden, som var dækket af smukke, bløde dråber. Det er godt at have en privat have.

Mine planer for i dag var egentlig en tur ind til centrum. Jeg kommer aldrig ind til byen i Aalborg. Sådan er det nok, når man bor midt i det hele. Man gider ikke. I dag gad jeg, men regnen bliver altså medspiller i beslutningen, for jeg finder ikke stor fornøjelse i silende regn kombineret med indkøb. Torvets udvalg af grøntsager og fisk lokker, men jeg kan sagtens klare mig med supermarkedets, hvis det betyder, at jeg slipper for at blive meget våd.

Jeg venter en times tid og ser. Bliver det ikke mere intenst end nu, er jeg den, som er taget på tur. Jeg trænger.

Du vil sikkert også kunne lide