11

Kun lidt benzin

Jeg arbejder hjemme i dag. Jeg har siddet hele formiddagen og gennemset potentielle julebaggrunde og det føles helt forkert. Der er et eller andet helt ravruskende tosset ved pludselig at skulle finde julehumøret frem i juli måned, men sådan er det med deadlines.

Jeg sover fortsat frygteligt om natten. Jeg er vågen et utal af gange og jeg drømmer så intenst, at jeg ind imellem føler, at jeg er ved at blive tosset. Så er frisk luft godt sådan en formiddag, hvor sengen trækker mere end godt er.

Åbent vindue med indlagt frisk luft

Luften er kølig. Det er tydeligt at mærke, at vejret ikke kalder på sommertøj og jeg sidder stædigt midt i brisen med uldtrøje og uldsokker, for luften gør mig godt, kan jeg mærke, mens jeg langsomt kredser mig ind på den stemning, som skal være at finde i den annonce, jeg er i gang med at arbejde på. Jeg nærmer mig.

Ind imellem forsøger jeg mig ved telefonen. Det er ikke let. Det tager det meste af formiddagen, før jeg endelig er i besiddelse af de tekniske specifikationer på annoncen. Sådan er det. Ting tager tid. Sådanne ting tager lang tid. Jeg ved det godt.

Mine arbejdsredskaber er frisk luft, mobiltelefonen og rigeligt med vand. I grunden kræver jeg ikke meget benzin.

Du vil sikkert også kunne lide