21

Fanget på den dårlige…

– albue, så at sige. Det er jeg. I bedring ganske vist, men alligevel fanget…

Længsler

Ikke alene er det frustrerende, irriterende og rigtig, rigtig kedeligt ikke at kunne udfylde den plads, man kan lide at udfylde på arbejdsmarkedet, men at gå hjemme i mange og lange dage, uden at kunne foretage sig meget andet end at vente, det er godt nok enerverende. Heldigvis havde jeg efterårsferien at se frem til.

Udlængsel havde forlængst besluttet for familien, at Amsterdam skulle genses. Vi ville bo på husbåd, spise morgenmad på en af de utallige caféer, inden vi ville indtage byen, som vi plejer. Vi skulle først sove længe. Vi skulle spise ude og shoppe sjovt. Hold da op, som de dage kunne fungere som lyspunkt, når jeg ind imellem fik ondt af mig selv. Altså indtil det gik op for mig, at ferie slet ikke kan afholdes uden først at have været arbejdsduelig på fuld tid i en tidsramme, som for mig er utopi. Jeg får ikke ferie og jeg må ikke rejse på hverdage, mens jeg er sygemeldt. Jeg må blive hjemme.

Årh altså, som den albue er en pest… eller…

Fik jeg sagt, at der er markant – MARKANT – albuebedring at spore? Nå, men det er der altså, så i grunden klager jeg ikke. Amsterdam løber nemlig ingen steder og det gør min ferie jo heller ikke. Jeg bytter hellere end gerne både Amsterdam, husbåd og ferie for en albue, som igen tillader mig at gøre alt, jeg længes sådan efter. Kom an albue!

Du vil sikkert også kunne lide