7

Af vejen i en fart…

Udsigten på en lørdag

Dagen er startet i sofaen, hvor jeg sørgede for, at holde mig fri af mandens pakning af den oversøiske transport ude på gårdspladsen. Den slags egner sofahjørnet sig fortrinligt til. Jeg er langt væk fra hovedtrafikåren og eftersom Oline ynder at sove længe og Oskar ikke kan sige sig helt fri for at være enig med hende, er der ingen til at forstyrre, når bilen pakkes med diverse grej.

Udenfor ruskede efteråret i de blade, som allerede nu hvirvler mod jorden ved den mindste vind. Det regnede ind imellem og der er slet ikke tvivl om, at dagen egner sig bedst til indendørs sysler og stearinlys, men sådan var planerne altså ikke for et enkelt medlem af familien. Han skal på langfart. Vi andre skal ikke. Vi skal bare hygge.

Inden vi sendte ham af sted ud i Danmark på en omfattende turné, lokkede vi ham til at handle for os. Så slipper vi for gåben og regn og det passer os svært godt. Nu er der forsyninger, så vi sagtens overlever de næste dage. Der er endda købt ind, så der kan bages Chokolade Cookies. Jeg tror godt, at Oline gider. Jeg gør!

Du vil sikkert også kunne lide