13

I en snæver vending

Æbler

Vejen til Helvede er brolagt med gode undskyldninger, men jeg har altså et par stykker af dem alligevel. Egentlig ville jeg have forvandlet lidt af havens æbler til en gammeldags æblekage, men Oline stod op og det var altså ikke helt efter beregningerne. Nu har hun slugt al min tid, for der er ualmindelig mange ord indeni hende. Mildest talt.

Ha! Jeg har et trick. Om et øjeblik smider jeg en hurtig æblekage i ovnen. Noget improviseret smuldredej, nogle gode æbler og en gavmildt drys kanel, så er jeg klar til at byde Anne velkommen og jo, der er også nybagte boller. Okkedog… og god ost, honningsyltede nødder, slagterens gode pølser og nye håndarbejdsbøger, som skal pløjes igennem, mens snakken går lystigt. Hold da op, som jeg glæder mig :-)

Du vil sikkert også kunne lide