7

Curry med kylling

Forberedelser

Vi er lige så stille gået i gang med forberedelserne til aftenens gode måltid. Krydderierne er knust i morteren og den dejligste duft har bredt sig. Den friske koriander og chilien venter lidt endnu, men ellers er vi sådan set ved at være klar til det foranliggende løgringsfremstillingsmarathon, som vi håber, vi kan overtale mormor til at springe på. Hun er nemlig inviteret og man skal yde, før man kan nyde… eller…

Hvis én af os gider gå hen og handle lidt blomkål, bliver der også til en omgang Aloo Gobi til morgendagen, men selv uden er jeg temmelig sikker på, at ingen kommer til at sulte hverken i dag eller i morgen. Vi glæder os allerede, Oline og jeg. Vi er simpelthen født på det forkerte kontinent, for vi er i dén grad til det krydrede, indiske køkken. Uhm :-)

Du vil sikkert også kunne lide