17

Det endte med et blåbær

Blåbærfarvet

Jeg ved ikke med dig, men jeg kan slet ikke undvære mine huer om vinteren. Jeg har frygteligt sarte ører, som reagerer på selv den mindste smule kold blæst, så af erfaring ved jeg, at jeg er allerbedst tilpas, hvis der er noget lunt om ørerne.

Når det nu er sådan, er det også rigtigt rart at have noget at skifte mellem alt efter humør og sjælens farve, så derfor kom der lidt blåbærfarvet uld på pindene denne eftermiddag. Jeg mangler et blåbær til at varme ørerne.

Jeg improviserer og skriver ned undervejs, for målet er, at det skal ende som yndlingshuen denne vinter. Modellen er sådan en baskerinspireret ting og mønstret smukt, bærinspireret. Pokker skulle stå i ikke at skrive ned, hvis det skulle vise sig, at jeg rammer plet.

Man bli’r vel lidt klog af skade. Nogen gør da!

Du vil sikkert også kunne lide