4

Ups for søren

Jeg skal ellers love for, at morgenen indledtes med sympati sendt i rigelige mængder til den chauffør, som skulle læsse varer af  hos Netto i Danmarkgade..

Aflevering af nye, friske forsyninger foregår ved vareindleveringen i Niels Ebbesens Gade, akkurat nabo til vores ind- og opgang. Her har vi jo, og det endda i et stykke tid, været indhyllet i stillads og fluenet fra stueplan og helt op forbi tagskægget. Det sidste tror jeg, at denne her chauffør har været mere end almindeligt træt af resten af i dag. Måske er han det endnu.

Niels Ebbesens Gade var spærret en god times tid denne morgen. Måske omtrent to, for jeg fik ikke holdt øje med afslutningen på dramaet. Chaufføren havde nemlig været så uheldig, at han var bakket lige ind i hjørnet på stilladset, da han skulle parkere foran Nettos vareindlevering, men han var både kløgtig og kvik på trods af ærgrelsen ved sådan en bommert, så han lod klogeligt lastbilen holde, hvor den var endt, nemlig med bagenden i nærkontakt med stilladset. Han ventede på, at der kom stilladseksperter til, som kunne sige god for, at intet brast sammen omkring ørerne på hverken folk eller fæ, hvis han flyttede lastbilen.

Hvor havde jeg dog ondt af ham. Sikke uheldig at være, men det endte lykkeligt og jeg har set adskillige håndværkere udenfor vinduerne i dag, så stilladset holder stand. Sikke et held.

Grønt er godt

Jeg ville ikke forevige den uheldsramte chauffør. Der er visse ting man skal have lov til at have for sig selv og det her var så afgjort én af dem. I stedet får du et udsnit af udsigten oppe fra vores stillads- og fluenetsinddækkede vinduer. Grønthandleren på hjørnet frister hver eneste dag med alverdens skønne grøntsager og Bland Selv Frugt til de rene foræringspriser.

Bland Selv

Jo, der er noget at opleve derinde omkring Frederikstorv :-)

Du vil sikkert også kunne lide