6

Kenneth sat i stævne inde i Aalborg klokken 11

I går havde vi det flotteste vejr i Aalborg. Vi havde lejlighed til at nyde det, for vi havde sat Kenneth i stævne inde i byen klokken 11.

I går havde vi det flotteste vejr i Aalborg. Vi havde lejlighed til at nyde det, for vi havde sat Kenneth i stævne inde i byen klokken 11.

Oline var fredag aften kommet i tanke om, at det kunne være en idé at overraske Kenneth med brunch, for det er hans fødselsdag i morgen og som de travle mennesker vi er, ville vi ikke have tid til den helt store fejring mandag morgen. Oline kører tidligt hjemmefra, for hun er i praktik 20 km udenfor Aalborg for øjeblikket og Kenneth elsker at sove længe, så jeg ville simpelthen ikke vække ham tidligt mandag, fordi han skulle op og sidde og agere frisk, fordi jeg synes, at det er en god idé. Jeg ved, at han sætter pris på en sen morgen, så det får han og så satte vi ham i stedet stævne i staden i går.

Vi havde tid til en lille, kort spadseretur, mens vi ventede på, at både Kenneth og Oline fik opgraderet deres ituslåede/slidte iPhones med nyt glas og ny home-knap. Vi endte oppe foran Budolfi Kirke. Overfor ligger en af byens mest centrale parkeringspladser – eller lå, for nu er den lukket og byen skal have en ny, spændende plads, hvor der før var lidt gråt og trist, men centralt for os, der skulle have afsat automobilen.

I Aalborg har vi vist altid – som resten af jyderne – fået skyld for at være lidt langsomme. I hvert fald anses vi ikke for at være den svedigste navle i saunaen – helt forfejlet, men en jyde ved, at det stille liv, er det bedste liv, så lad det bare være sådan, men i går syntes jeg nu alligevel, at vi var ved at nærme os et sted, hvor vi skulle blive skarpere på begrebet “midlertidigt”.

Er der slet ikke en udløbsdato på “midlertidigt”? Hvor lang tid kan noget kaldes “midlertidigt”? Længere end jeg troede det muligt, kan jeg konstatere.

Nu vil jeg sætte mig ind i sofaen. Bare rolig, det er kun midlertidigt.

Vi ses på den anden side – og rigtig god søndag eftermiddag/aften derude :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide