17

Et styk Tøffelcape

I dag blev lang. Måske sådan nærmest det, der kan kaldes en marathondag, men den er gået i godt selskab og så kan man det mest utrolige. Det er nu alligevel svært rart at komme indenfor herhjemme, hvor kaffen ventede sammen med et par timer i Olines sjove selskab. Nu er der endelig dømt sofa om et øjeblik og jeg skal ikke være den sidste, der rammer den.

Inden har jeg lige nået at skylle Wilferts Tøffelcape op. Den har været på ønskelisten længe og armene har en periode, hvor de både vil og måske i virkeligheden har det allerbedst, når de motioneres med lidt med strik. Den slags sidder jeg ikke overhørig. Nu er min nye bedste ven snart klar til brug. Jeg skal lige finde en knap eller beslutte mig for, at den bare skal lukkes med en broche. Det sidste er nemt og jeg er fristet.

Fakta:

Design: Tøffelcape fra Wilfert

Garn: Supersoft, strikket med dobbelt tråd.

Farve: Marlin

Pinde: 5 – naturligvis mine elskede KnitPicks.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Et herligt stykke strik, som kunne gentages.

Du vil sikkert også kunne lide