8

Fredagstrivsel

Kenneth har lovet at lave sin gode, stærke udgave af klassikeren Boller i karry.

Den er ikke for tøsedrenge.  Man sveder, når man spiser den. Der er rigeligt med alle de gode sager i den. Den smager, så englene synger og Oline sukker henført, når hun præsenteres for aftenens menu. Hun elsker den ret og jeg gør det samme, så jeg påtager mig glad og gerne oprydning og andet praktisk, hvis bare han gider og det gør han…

Nu sidder jeg ved spisebordet og underholder. Det er slet ikke nødvendigt længere, for der er fri adgang til nyhederne, som serveres i stuen. Så er jeg pludselig ikke så interessant længere. Det er i orden med mig.

Jeg fifler i stedet med prikker i den sidste rest af dagslys. Prikker, som måske kan ende, som nye, varme grydelapper. Hvem ved? Ikke jeg!

Du vil sikkert også kunne lide