10

Effekt blød

Blød, varm og grundglad. Sådan er jeg lige nu. Blød og varm, glad ned i maven og fuld af grin, snak og inspiration. Sådan er det at være sammen med Anne. For mig altså. For andre er det måske noget andet, men for mig er det ren og uforfalsket hygge og lov til at være mig uden filter. Det er dejligt.

Vi når så meget, når vi er sammen. Jeg ved ikke hvordan, men vi er begge effektive mennesker, så måske er det derfor. I dag nåede vi omkring seks strikketøj, god kaffe, verdensvending og så lige en smuttur indenom centrum, fordi vi lige måtte ind i Designværkstedet efter knapper til mig, hen forbi Kalejdoskop, fordi den ligger lige for og overfor ligger jo Penny Lane, som bød sig til med lækkerier, som kunne hjemtages til den sene frokost. Efter en times tid, var vi hjemme igen. Effektiv tidsabsorbering må man sige.

Vi havde grantræerne på bordet. To styk forskellige og alligevel så ens stykker fantasi. De bliver fantastiske begge to og i farten lærte Anne mig ny strikketeknik. Jeg ELSKER at blive klogere og jeg ELSKER at lære nye strikketeknikker at kende. Jeg kan de teknikker, min farmor lærte mig som ni-årig, da jeg sad ved hendes køkkenbord og strikkede og så har jeg gennem årene selv suppleret med de nye teknikker, som har vist sig nødvendige for at strikke ønskestrikken. Det er det.

I dag lærte jeg en ny teknik, som jeg kommer til at bruge rigtigt meget. Jeg si’r tak :-)

Den opmærksomme læser vil bemærke den lille åbenbaring oppe i venstre hjørne på billedet ovenfor. Er der nogen, som ved af at gøre mig glad, så er det Anne, som med sikker hånd strør om sig med verdens bedste gaver. Hun er så god til det med gaver. Tænk engang, der var et af Wiinblads smukkeste fade til mig…

En klassiker. På bagsiden står: “Familien Danmark – tegnet for IMERCO i anledning af 50 Aars Jubilæet af Bjørn Wiinblad – Nymølle, 1978”. Jeg bliver altid så glad af hans finurlige streg. Sådan har det altid været. Nogen hader ham, men han gør mig glad.

Jeg siger bare, at jeg véd godt, at du ville ønske, at det var dit, men det er altså mit nu. Og jeg ELSKER det. Og Anne.

Du vil sikkert også kunne lide