6

Søndag

Søndag formiddag er vasketøj, kaffe og radio. Det er også en Kenneth, som sniger sig op i køkkenet, brygger en kop kaffe og sniger sig retur, ned under den endnu varme dyne, hvor han ligger og hygger sig med Mogensen & Christiansen. Det er Primula på spisebordet, hvor jeg har indrettet mit lille hjørne for en tid. Her er jeg tæt med de andre og ikke for mig selv, som jeg ellers er, når jeg sidder nede på mit værelse. Der kan være brug for begge dele, men lige nu er det dejligt at være lige midt i livet, så her sidder jeg.

Oline skal have venindekomsammen i aften og i nat. Uhygge, gys og tøsehvin er ingredienserne, når vi senere åbner op for en aften med popcorn, dyner og filmmarathon. Der skal vist lidt forberedelser til ligesom praktiske opgaver som tøjvask, strygning og brødbagning heller ikke holder ferie. Jeg er klar til det hele.

Du vil sikkert også kunne lide