14

Splitte mine bramsejl, starten er gået…

Idéer har det med enten at myldre eller holde sig væk, som var de betalt for ikke at lade sig se ved dagslys. Sådan har det været i påskeferien, hvor tiden til at udtænke, planlægge, tælle på fingre og teste har været til stede, mens idékilden har været løbet tør, som befandt vi os midt i Death Valley.

Pludselig i går kom så en idé forbi. Sikkert bare fordi den kunne og helt sikkert ikke fordi det var det mest belejlige tidspunkt. Så kunne den jo været kommet tidligt i ferien, så der havde været masser af tid til at lege med den, men sådan skulle det altså ikke være og man tager vel til takke, når man tørster…

Der er sol i mit køkken. Endelig er her sol. Og alting indenfor rækkevidde og en hjerne, som snildt kunne være glemt ude i solen, så der skal ikke tænkes store tanker denne eftermiddag, men mere sådan rugbrødsstrikkes. Det passer som fod i hose… eller havnearbejder i sømandstrøje… eller noget…

Jeg snupper lige en pind eller to.

Du vil sikkert også kunne lide