28

Husk det nu!

Hvorfor skriver du derude på internettet? At du gider!

Det er ikke få gange jeg har fået både spørgsmålet og reaktionen. Ind imellem kan jeg da også spørge mig selv om, hvorfor jeg stadig gør det, men der er ingen tvivl; jeg gør det, fordi jeg stadig har det sjovt med at gøre det. Jeg kan mærke, at kadencen ændrer sig, men sådan må det vel også være efter så mange år ved tasterne, men sjov har jeg nu stadig.

Jeg gør det, fordi jeg ad den vej får sat ord på en del af det, som er mig. Jeg gør det også, fordi jeg stadig synes, at det er fantastisk, at man på denne måde kan nå ud og dele med så mange. Jeg deler gerne. Ikke ukritisk og slet ikke alt, men jeg deler gerne, for det er her jeg synes, at lige præcis bloggen har sin styrke. Den kan agere platform for interessefællesskaber, som kan styrkes og dyrkes og den kan inspirere og skubbe, provokere og irritere, glæde og ikke mindst agere vindue ind til en velsignelse af forskelligartede mennesker, som allesammen lever hver deres liv på hver deres måde. Jeg får lov til at være tilskuer til en del af det. Det er en gave og i dag fik jeg en fysisk gave som resultat af denne her blog…

Sidsel har sendt mig den smukkeste søstjerne fra Skagen Glasværksted. Hun skriver, at den kan pynte i mit væksthus og hun har ret. Det kan den! Hun skriver også, at hun finder glæde ved at læse med herinde. Hun bliver inspireret og glad af at komme forbi og måske kan man godt tænke eller tro, at jeg ikke behøver den slags tilkendegivelser, men hvem pokker får for mange af dem? Nogensinde? Ikke mig i hvert fald!

Jeg blev meget glad for at finde så dejlig en hilsen i postkassen. Den varmer mig, ligesom hver eneste positiv tilkendegivelse herinde, i mail bagom bloggen eller i min postkasse altid gør det. Når jeg ind imellem mister pusten og tænker, at det er på tide at lukke bloggen, husker jeg, at der rent faktisk er andre end mig, som finder glæde ved at kigge indenfor og tage en tur hen langs opslagene på min digitale opslagstavle.

Tusinde tak for at minde mig om det, Sidsel :-)

Du vil sikkert også kunne lide