32

Ved du noget?

Hold nu da op, hvor det kan være vanskeligt at opnå enighed, men i stedet kom jeg med dagens mest geniale forslag. Måske i virkeligheden årtiets mest geniale forslag. I hvert fald var begejstringen synlig, men virkeligheden kan sagtens have overhalet os indenom, for hvem i alverden kommer i tanke om at ville leje en autocamper kun et par måneder før afgang og så for øvrigt i det, der betegnes som højsæson. Altså ud over mig, for jeg fik jo idéen, men er helt og aldeles uden erfaring på den front.

Hvad gør man? Hvor gør man? Hvordan gør man? Er det overhovedet realistisk at ville sådan en ferie?

Har du erfaringer, du vil dele med mig? I så fald vil jeg blive meget glad for enten en kommentar her eller en e-mail, for jeg er da sådan lidt på tynd is, men jeg fornemmer, at jeg har ramt noget, der appellerer til resten af rejseselskabet og det er jo forudsætningen for en god ferie.

Du vil sikkert også kunne lide