8

God torsdag

Torsdag er dagen, hvor Kenneth endelig vender hjem. To ekstra dage blev det til. Uventet og højst uvelkomment, men sådan kan det gå. Nu glæder vi os bare til, at han er hjemme igen. Der er hjemmebagte boller med ost og varm kaffe, når han træder ind af døren.

Torsdag er også ondt i halsen og rusten stemme for Oline. Hun bliver hjemme, for alle de afsluttende prøver venter forude og vi er svært tilfredse med, at sygdom kommer inden, så vi beslutter, at det skal få fred til at forsvinde igen. Helt og aldeles.

Torsdag er fortsat snurrende vaskemaskine, fordi jeg er ualmindelig langt bagud. Godt man har maskinpark, når jeg at tænke, da jeg starter den for anden gang i dag.

Torsdag er vasketøj nødtørftigt hængt ud på terrassen under halvtaget, fordi her pludselig lugter af gylle og ind imellem er regnvejr. Så kan det trækkes indenfor igen i en fart. Ikke at vi har bestilt hverken lugt eller vejr!

Torsdag er dejlig, varm kaffe og tv’et tændt som underholdning, mens jeg lægger tøj sammen ved spisebordet, fordi det er hyggeligt.

Torsdag er torsdag, når torsdag er bedst. En ferietorsdag. God tid og hverdagskærlighed.

Du vil sikkert også kunne lide