24

Lidt klogere på mig

Danmark er fuld af smukke steder, men Himmerland har altid stået mit hjerte nær. Jeg synes, at landskaberne er smukke. Bølgende bakker, dybe dale og en varieret frodighed med smukke vandløb får mit hjerte til at svulme af glæde.

Engang drømte jeg om at bo i hjertet. Helt ude i ingenting. Helt derude, hvor stilheden er permanent. Sådan gik det ikke, for nem adgang til sygehus, lægevagt og apotek var vigtigere, end mine drømme. Jeg endte i byen og jeg bor ualmindelig dejligt, så jeg klager ikke.

Alligevel må man gerne drømme…

Kenneth kender et sted. Et lille, listigt sted akkurat dér, hvor vejen slår en bugt. Et lille husmandssted er til salg. Det ligger vidunderligt med udsigt til natur omtrent så langt øjet rækker.

Det er ikke noget stort sted. Det er heller ikke velholdt og det er slet ikke indflytningsklart, men det er på sin måde meget indbydende. Det har atmosfære og Kenneth kender mig godt nok til at vide, at jeg drømmer om at bo udenfor Alfarvej. Han ved præcis, hvad han skal præsentere mig for og hans salgsargumenter er uovertruffen præcise, fordi han kender mig så godt.

Jo, jeg kan sagtens forelske mig. Jo, jeg ser alle mulighederne og jeg ved, at vi kunne få noget fantastisk ud af det her, men nej. Jeg orker faktisk ikke. Jeg kan mærke, at jeg ikke orker at starte forfra. Ikke tale om. Jeg gider faktisk overhovedet ikke, men forelske mig, det kan jeg sagtens.

Jeg kan sagtens forestille mig den smukke gårdsplads med krukker, skyggefulde småtræer og vand. Jeg kan sagtens forestille mig, at laden kunne inddrages i beboelsen og blive et fantastisk storrum med alt under ét tag. Jeg kan sagtens…

Jeg kan sagtens se mulighederne, men jeg kender vejen derhen og ærlig talt, så orker jeg ikke.

Så blev jeg så klog, men det ligger der endnu, hvis du er frisk ;-)

Du vil sikkert også kunne lide