17

Cape

I Helga Isagers Strikketøj præsenteres en fin Cape, jeg har været lidt forelsket i, siden jeg fik fingre i bogen. Jeg har været utrolig glad for mit Grantræ, som er brugt flittigt. Jeg kan lide at bære poncho/cape, så det har været fristende at starte på denne model, men jeg kender desværre ikke hverken Helga eller hendes mor for præcise, gode og gennemarbejdede opskrifter, så den er blevet parkeret henne i hjørnet med et “måske senere” påklisret.

I går præsenterede Gitte så hendes færdigstrikkede Cape og så kan det da nok være, at jeg fik et uopsætteligt behov. Så smuk og så klædelig. Gitte ser stanghamrende godt ud i den og der er slet ikke tvivl om, at jeg ville komme til at bruge en tilsvarende, så jeg skyndte mig ned til lageret og vandt lidt Supersoft op i farven Pebbles.

Tak for inspirationen, Gitte. Det bliver godt.

Du vil sikkert også kunne lide