12

Improvisation

På Gugvej sker der ikke meget en lørdag formiddag. Vores småbutikker og dermed det meste af handlen er forsvundet ud i centre af mere eller mindre obskur karakter. Til gengæld kan man, hvis man gør sig tilstrækkeligt lækker, være heldig at blive samlet op uden smålig skelen til alder eller køn.

Det lykkedes for mig denne formiddag og min ledsager er akkurat lige så nem at lokke, som jeg selv, så vi endte i Sirup. Bare lige et øjeblik…

Sirup ligger lige ude i Gistrup. Det er om hjørnet og i dag, var det omtrent i baghaven på vores endelige destination, så der var ikke noget at betænke sig på. Vi kørte straks i retning af alle de gode fristelser. Ud af Sønder Tranders Vej og ud gennem den sidste rest af Der var masser af fristelser. Smukke tørklæder, lette, lyse bluser, sommerkjoler, som ville egne sig fortrinligt til den ferieform, jeg skal prøve i år og så videre…

På disken med svesken eller noget. I hvert fald er der også dér fristelser af enhver tænkelig art. Smykker som slik og essies smukke lakker. De sidste fristede og det var ikke beslutningen om en sommerlak, som tog tiden. Det var at vælge farven.

Jeg endte med Tart Deco og jeg skal love for, at den dekorerer. På sommerbrune tæer bliver den simpelthen uimodståelig og nu mangler jeg kun at få overtalt Oline til at lakere mine meget lidt sommerbrune tæer senere. Bare fordi det er hyggeligt.

Efter behersket handel kørte vi til en have, som rummer disse smukke æbletræer. I den ligger også et hyggeligt og dejligt hjem, jeg kan lide at komme i. Her holdt vi verdenskonference, sled lidt hjørner runde og vendte en sten eller tre, inden jeg blev hentet af manden i mit liv. Jeg havde nemlig slet ikke provianteret endnu. Til gengæld havde jeg improviseret. Heldigvis :-)

Du vil sikkert også kunne lide