23

Essie med fornuft

Det er hamrende farligt at forhindre min adgang til underholdning. Man risikerer, at jeg keder mig en lillebitte smule og derfor surfer, snuser og bliver fristet. Over evne…

Nu er der sommertæer og spræl på vej til min postkasse.

Mint Apple Candy måtte på sommertæer herhjemme og nu jeg var kommet så godt i gang, var der mere end én farve yderligere, som fristede og kunne se smuk ud på negle allevegne.

Jeg har gennem mange år provianteret i Frankrig, hvor der altid har været tradition for at lave mini-udgaver af neglelakker.

Nogen ved godt, at farver ikke holder evigt og det samme gælder for øvrigt for lakkerne, selvom de opbevares køligt og mørkt, som de anbefaler. Det har jeg nydt godt af og der har altid været et bredt og varieret udvalg i mit køleskab, hvor de står på lange, sirlige rækker.

Essies lakker er gode, fordi de et eller andet sted er sundere end så meget andet lak, men jeg er også vild med dem, fordi de tilbyder så utroligt mange nuancer, at man altid kan finde lige akkurat den, man ønsker så brændende. Desforuden er lakkerne farvemættede og fås uden perlemor eller glimmer og  så er de ganske slidstærke.

På Amazon sælger de essie. De sælger også essies Mini Collections og lige nu er der er par kollektioner, som faldt ned i min virtuelle kurv. Farverne er vidunderlige og det er netop de små flasker, som gør, at jeg ikke synes, at jeg spilder formuer på lakker, som når at forvitre, inden jeg når at bruge dem.

Playa del Platinum er garanteret vildt flot til sommerbrune hænder og jeg drømmer allerede nu om tånegle med Mint Candy Apple eller Lapis of Luxury og…

Du vil sikkert også kunne lide