12

Jeg følger bare med…

Det har været sommer i Danmark denne weekend. Det har været rigtigt skønt og længe ventet, så jeg er glad for, at jeg havde tiden til at nyde det. Jeg nåede næsten at få bildt mig selv ind, at en sommerferie i Danmark kunne være rigtig dejlig og så absolut var en mulighed.

Det var i teorien, siger jeg så! En almindelig, dansk sommer med skiftende vejr, men overvejende tør og varm ville være dejlig og jeg ville straks melde mig som frivillig, hvis det var et garanteret tilbud. Tre uger med god, dansk sommer gad jeg gerne, men jeg gider ikke, at man aldrig nogensinde ved, hvad der venter og jeg har aldrig glemt de to år i træk med henholdsvis fem og seks ugers ferie med konstant regn.

Om halvanden uge er det mig, der går på sommerferie. Hold da op, som jeg glæder mig. Hold da fast i plysindtrækket, som jeg stikker af sydover. Ruten nærmer sig fast form og jeg afholder mig fra at intervenere, når Kenneth og Oline ruteplanlægger. Jeg er mere end klar, når tiden oprinder. Uden brok. Atlanterhav hold på hat og briller, for det ser ud til, at jeg kommer og snupper en bid af dig.

Du vil sikkert også kunne lide