18

Lykken er…

Jeg har fået mit værelse tilbage. Det har været okkuperet af Kenneth og et krydsnøgleapparat, adskillige coner garn og ordrer i bunkevis. Nu er det hele flyttet ind, hvor det skal have til huse fremover. Så blev der igen plads til mig. Jeg er glad.

Luksus er at have eget værelse. Sådan et, hvor jeg kan rode lidt. Meget. Overalt. Hvor jeg kan have bunker af inspiration liggende fremme hele tiden og plads til symaskinen og overlocker, strygejern og strikkemaskine, garnreol og alt det andet legetøj, jeg har. Sådan et værelse, hvor det kun er mig, der bestemmer. Jeg bestemmer hvornår nok er nok. Jeg bestemmer, hvornår kaos skal forvandles til orden. Et sted, hvor jeg har foden under eget bord og magt som agt.

I dag fik kaos en ende og jeg mit værelse tilbage. Jeg sidder i min bløde direktørstol og nakken er næsten blød og føjelig efter en intensiv omgang massage. Det er fredag. Kenneth mangler kun at svinge gulvmoppen i stuen. Om nogle timer er der gæstebud. Jeg er mild som flødeost.

Du vil sikkert også kunne lide