17

Aftensmad

At nyde aftenen kan for så vidt dække over uendeligt mange ting, men denne aften blev det selskabet (mor var her) og Kenneths kulinariske udfoldelser, som foreløbig holder guldet.

Aftensnydelse

Speltbrød, hvidløgsstegte kæmperejer, hjemmelavet guacemole, honningmarineret laks med en lun pastasalat med alverdens lækre grøntsager i. Vi spiste, så vi burde revne.

Salaten

Her til en lækker salat og Aioli, som kaldte tårer frem, så nu kan jeg ikke klemme så meget, som den mindste bid mere ned og det er nok godt det samme, for der er vist absolut heller ikke behov for mere.

Nogle kunne tro, at jeg kun spiser så indbydende mad ved sjældne lejligheder. Andre vil vide, at det er sådan hver dag, hvorfor mine hofter er rigeligt brede. Kenneth er utroligt dygtig til at lave mad, men den stopper ikke der. Han serverer den altid med sans for æstetikken, så det ikke alene bliver en oplevelse for smagsløgene, men bestemt også for øjnene.

Jeg burde vel snart fyre ham, så hofterne igen kunne blive lidt smalle. På den anden side, så er der så ufatteligt mange andre kvaliteter ved manden, at det ville være rigtigt dumt, at smide guld på gaden, fordi man ikke selv ejer mådehold.

Jeg må vist i træningslejr. Der er noget, der hedder “Nej tak, ikke til mig, tak”.

Du vil sikkert også kunne lide