29

Tirsdagsudsigten

Morgenen er mørk længe. Sådan er det efterhånden. Man skal være tålmodig, mens man venter på solen og dermed lyset, men belønningen er der nu. Blå himmel og sol i horisonten. Måske varer det ikke længe, men man må gerne nyde, mens man har, så det gør jeg, mens jeg sipper til den brandvarme kaffe. Dagens første, men efterhånden også eneste kop kaffe. Måske jeg når en enkelt i eftermiddag også, men ellers har teen afløst dette efterår.

Jeg nyder stilheden. Jeg er den eneste oppe, så strikketøj og kaffe, lidt stille radio og en portion havregryn indleder min tirsdag.

Oline, mor og jeg har en aftale i dag. Vi skal spise frokost og vi skal ose. Vi skal bare nyde hinandens selskab, så det glæder vi os til allesammen.

Oline sover endnu. Hun skal vækkes om et øjeblik, men inden er tiden min og min helt alene. Ah, stilhed :-)

Du vil sikkert også kunne lide